Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Demà tindrem sort. La història de Joan Pacheco, un nen a l'exili

imatge

Presentació del llibre "Demà tindrem sort. La història de Joan Pacheco, un nen a l'exili", i col·loqui amb l’autora del llibre, Núria Martí Constans, el protagonista, Joan Pacheco, i Ricard Martorano, d’Òmnium Cultural.

Joan Pacheco té vuit anys quan l’any 1939 travessa la frontera francesa a peu, al costat de milers de persones que fugen de l’avanç de les tropes de Franco. Són els últims dies de la Guerra Civil espanyola i, passada la ratlla, en Joan comença el camí de l’exili, que el durà a recórrer França d’un cap a l’altre, en una llarga odissea. El seu testimoni, novel·lat per Núria Martí Constans, ens fa memòria d’un passat que cal tenir ben present. Aquesta és una història, a vegades dura i a vegades tendra, que, tal com diu Ricard Martorano al pròleg, “no deixa indiferent”.

Prèviament, el mateix divendres al matí, l'autora i el protagonista visitaran la classe de 1r. de Batxillerat de l'EDN. Les alumnes podran conversar amb Joan Pacheco i aquest els explicarà la seva experiència a l'exili. 

Dades Acte

Data i Hora: Divendres, 16/11/2018 a les 19:00
Preu: Gratuït

Compartir:

Darrera actualització: 09/11/2018 09:54 Total visites: 176