Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La caminada de Palà de Torroella s'enfila cap al pantà de Vallbona i es fa coincidir amb la Caminada de la Dona

imatge

La caminada de Palà de Torroella s'enfila cap al pantà de Vallbona

El diumenge, 25 de febrer, es farà la XXIV Caminada Popular de Palà de Torroella, en aquesta ocasió orientada cap al pantà de Vallbona, a l'oest del municipi. En aquesta caminada s'hi farà coincidir la Caminada de la Dona, que des de fa anys organitza la regidoria de Drets Socials de l'Ajuntament de Navàs. Els que hi vulguin participar s'hauran d'inscriure a l'OAC. Un autobús els recollirà a les 7 del matí de l'estació de busos i els retornarà a Navàs a migdia. El transport és gratuït. Els veïns de Navàs que hi vagin només hauran de pagar els 5 € de la inscripció.

El recorregut serà d’uns 16,5 km, amb 370 metres de desnivell, amb tres controls, i el camí senyalitzat amb marques grogues i cintes vermelles i blanques.


La caminada comença i retorna al camp de futbol de Valls de Torroella. La sortida es donarà a les 8 del matí. A meitat del camí hi haurà esmorzar a la zona del pantà de Vallbona, on hi han restes d’una antiga bomba d’ariet que s’utilitzava per pujar l’aigua a un nivell superior de la captació i que pujava des del peu de la riera de Divins fins a la casa per pressió.

http://caminadadepala.blogspot.com.es/

 

Dades Acte

Data i Hora: Diumenge, 25/02/2018 a les 08:00
Preu: 5.00 €

Compartir:

Darrera actualització: 14/02/2018 11:16 Total visites: 856