Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Liceu a la fresca "Manon Lescaut al pati de l'Escola de Música

imatge

Liceu a la fresca
Dissabte 16 de juny 2018 a les 22h
Manon Lescaut

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística.
El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.
El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi Teatre.
La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col•laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l´òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l´òpera a cada cop més públic.

http://www.liceubarcelona.cat/ca/liceu-la-fresca

Dades Acte

Data i Hora: Dissabte, 16/06/2018 a les 22:00
Preu: Gratuït
Lloc: Pati de l'Escola de Música de Navàs

Compartir:

Darrera actualització: 15/06/2018 07:44 Total visites: 97