Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Reconeixement als projectes creats per dones l'any 2018 a Navàs

imatge

L’Omple (Oficina de suport a l'emprenedoria, el cooperativisme i l'autoocupació de Navàs), seguint amb el treball d’assessorar i acompanyar a les persones que volen emprendre, organitza aquest acte per fer difusió i reconeixement dels projectes empresarials creats per dones l’any 2018. Aquest acte s’emmarca també dins les accions del Pla d’Igualtat i també amb els diferents actes que hi haurà al municipi entorn al 8 de març (Dia Internacional de les Dones Treballadores).

L’acte començarà a les 8 del vespre i comptarà amb la consultora i experta en RRHH, Gestió del talent i Comunicació, Raquel Caballero. La sessió té 2 objectius: l’exposició dinàmica i participativa amb el públic assistent dels 10 punts claus de l’emprenedoria en femení i l’exposició dels projectes d’emprenedoria per part de les dones protagonistes de l’acte. A més a més, les participants reflexionaran sobre el procés de creació i l'experiència d’obrir el seu negoci.

Serà una activitat oberta a tot el públic, on les protagonistes seran les dones emprenedores que han iniciat l’activitat del seu projecte l’any 2018.

Dinamitzat per Raquel Caballero (Emotional Turner)

Organitzat per l'OMPLE.

Dades Acte

Data i Hora: El 14/03/2019 de 20:00 a 21:30
Preu: Gratuït

Compartir:

Darrera actualització: 07/03/2019 14:31 Total visites: 86