Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Visitem explotacions agràries ecològiques de porcí i vacum

imatge

Des de l'Ajuntament de Navàs, en col·laboració amb l'Associació Arran de terra, estem organitzant una visita a granges de porc ecològic i vedella ecològica del Solsonès. La visita tindrà lloc el 22 d'octubre al matí.

Visitarem dues granges: de 10h a 11:30h visitarem DPagès, una iniciativa de producció, transformació i comercialització de carn de porc Gascó ecològic situada al municipi d'Olius. De 12h a 13:30h visitarem El Soler de Preixana, una granja de porcs i vedella ecològica situada al municipi de Montmajor.

Inscripcions. Per assistir a la visita heu d'inscriure-us omplint el formulari que trobareu clicant en aquest enllaç. Les places són limitades i en cas de sobrepassar el màxim previst donaríem prioritat a la pagesia de la Catalunya Central.

Transport. Per facilitar l'assistència estem valorant la possibilitat d'organitzar un transport col·lectiu. Uns dies abans de la visita ens posarem en contacte amb les persones que en el formulari hagin indicat que estan interessades en aquesta possibilitat, i els comunicarem si tenim quòrum suficient per tirar-ho endavant i els detalls (llocs i horaris de recollida i tornada, etc.).

Important: per evitar la transmissió de malalties al bestiar de les granges que visitarem és molt important que totes les persones que participin, i especialment les que són ramaderes, assisteixin dutxades i amb roba i sabates netes que no hagin trepitjat altres granges i puguin ser vectors de transmissió de malalties.

Dades Acte

Data i Hora: El 22/10/2018 de 09:00 a 14:30
Preu: Gratuït
Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Compartir:

Darrera actualització: 01/10/2018 11:33 Total visites: 262