Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Xerrada "Educar sense cridar"

imatge

A càrrec d'Alba Castellví Miquel. Sociòloga, mestra, formadora de formadors, mediadora familiar, assessora educativa de pares i mares. Autora dels llibres "Educar sense cridar" i del recull de contes per educar "Un cistell de cireres". Col·labora habitualment en mitjans de comunicació.

OBJECTIU: donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència davant les situacions-repte de la vida quotidiana.

TEMES: la tranquil·litat dels adults; les ordres que donen els pares i mares, com fer que funcionin; la responsabilitat dels fills i filles; fomentar i extingir conductes, premis i càstigs; la coherència; els límits, com dir “no” i resistir amb serenitat; etc.

HO ORGANITZA: AFA Quitxalla, AMPA Col·legi Sant Josep, i AMPA IE Sant Jordi. 

 

Hi haurà servei de guarda d'infants (places limitades) a la Sala Polivalent del Club d'Avis a partir de les 17:30h. Per reservar cal enviar correu electrònic a ampaquitxallanavas@gmail.com, o ampasantjosepnavas@gmail.com, o ampaiesantjordi@gmail.com indicant el nom de l'infant i edat, abans del dimecres dia 23 de gener. Si s'escau, caldrà portar bolquers, tovalloletes i una ampolla d'aigua, tot marcat amb el nom.

Dades Acte

Data i Hora: Dijous, 24/01/2019 a les 17:45
Preu: Gratuït

Compartir:

Darrera actualització: 14/01/2019 14:46 Total visites: 225