Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

HORA DEL PLANETA

imatge

És un gest simbòlic, i al mateix temps el moviment ambiental més gran de la història.

En els seus inicis consistia en apagar les llums durant una hora, per demostrar així que cada un de nosaltres podem tenir un impacte positiu en la lluita contra el canvi climàtic. Avui, és la campanya més gran a nivell mundial a favor del planeta, que ha impulsat compromisos ambientals des de la protecció de boscos fins a la creació d’àrees marines protegides.

A Navàs volem sumar-nos un any més a aquesta iniciativa i volem animar a participar a tots els navassencs i navassenques, així doncs us esperem el proper dissabte 25 de març a partir de les quatre de la tarda a la plaça de l’Església.

Hem preparat diversos tallers per petits i grans, organitzats per l’Agrupament Escolta Ali-bey, la Bòbila i altres voluntaris ocasionals. Entre les 20:30 a 21:30 s’apagaran les llums de la plaça i del carrer de l’Església, es llegirà el manifest i hi haurà el concurs de truites!!!

El missatge difós per aquest any és: «En aquest HORA DEL PLANETA, il·lumina el món amb una acció climàtica» i el hastag escollit per promoure-la en les xarxes socials és #ActuaPerElClima

Compartir:

Darrera actualització: 23/03/2017 11:21 Total visites: 2231

Enllaços Externs