Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Acte de cloenda de la cooperativa Supercracs del Col·legi Sant Josep

imatge

Aquest divendres s’ha celebrat l’acte de cloenda del projecte “La Cultura Emprenedora a l’Escola”, al Col·legi Sant Josep de Navàs.
Durant aquest curs escolar 2016-2017, vint-i-quatre nens i nenes de 5è de primària d’aquesta escola han treballat de valent per tal de desenvolupar aquest projecte innovador que els ha permès posar en pràctica els valors de l’emprenedoria relacionant el treball de l’empresa (creant la cooperativa Supercracs) amb els aprenentatges de l’aula.
Per començar l’acte, les mestres de cinquè l’Anna Soler i l’Olga Casimiro han donat la benvinguda a l’Alcalde Jaume Casals i a la tècnica de l’ajuntament Mireia Chavarria que han agraït als alumnes la seva implicació i dedicació en el projecte que ha tingut com a objectiu fomentar la cultura emprenedora a l’escola i alhora ajudar a millorar el desenvolupament de les seves competències bàsiques necessàries per al futur de la nostra societat.
L’Alcalde els ha demanat com havia anat la venda al mercat del passat 6 de maig ja que estava fora de viatge i no els va poder visitar. Els nens i nenes li han explicat que ho van vendre tot i que una part dels guanys els destinaran a una ONG, concretament a la campanya #paralosvalientes de l’Hospital Sant Joan de Déu recolzada pel jugador blaugrana Messi.
Tot seguit, l’Alcalde i la tècnica els han fet l’entrega de diplomes i les bosses obsequi facilitades per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Des de l’escola també se’ls ha obsequiat amb un clauer amb el logo de la cooperativa i la foto del grup.
L’acte conclourà amb una petita caminada al bosquet, un lloc pròxim a l’escola on hi faran un esmorzar comprat amb una part dels diners de la venda dels productes.
Amb aquest acte d’agraïment i culminació del projecte educatiu, tota l’escola, l’alumnat i l’ajuntament s’acomiaden d’aquesta experiència tant positiva i enriquidora que tindrà continuïtat el curs vinent.

Compartir:

Darrera actualització: 02/06/2017 13:15 Total visites: 3149