Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Campanya de dinamització de locals en desús: Persianes Amunt!

imatge

Del 13 al 15 de desembre, alguns dels locals comercials en desús del carrer de l’Església i carrer Sant Josep tornaran a prendre vida en la I edició de la campanya Persianes Amunt!, una campanya que té com a objectiu dinamitzar els locals comercials que han quedat sense activitat.

 

Persianes Amunt! Oferirà als i les navassenques diverses activitats d’oci i cultura, en un marc poc habitual: el carrer de l’Església i el carrer Sant Josep.

 

El trinomi comerç, oci i cultura tindran un espai de trobada a Navàs. La nostra voluntat és la de donar vida a espais en desús mostrant-ne el seu enorme potencial una vegada convertits en sales ocupades amb diverses activitats.

 

Per amanir l’oferta d’activitats dins dels locals, hi haurà un concert en directe de l’artista santpedorenca Anaïs Vila, que ens oferirà la seva nova proposta musical «Veus per veure-hi clar», on les harmonies vocals seran l’element principal. La cantautora estarà acompanyada per les veus de la Violeta Batista i la Raquel Herreros. Un concert intimista, directe, elegant i transparent. També hi haurà, al llarg del carrer Pau Duarri i carrer de l’Església, jocs de fusta gegants, jocs tradicionals de fusta per a infants i adults, que millor que gaudir d’una tarda jugant en família?

 

Persianes Amunt! Vol apropar art i oci als i les navassenques, incorporant-los en espais quotidians i habituals de pas del poble. Persianes Amunt! És una proposta per aconseguir una millora en la dinamització del comerç de Navàs, per això la ubicació dels diferents espais és majoritàriament dins del carrer de l’Església, on malauradament, en els darrers anys, ha anat perdent força comercial.

 

Esperem que gaudiu tant de les jornades d’art com de les diverses activitats d’oci que us volem oferir al llarg d’aquest 3 dies de desembre previs al Nadal, la nostra intenció també és la de proposar espais d’intercanvi i espais on compartir, passejant pels carrers de l’Església i Sant Josep.

 

Quatre locals.

 

Aquest ha sigut el nombre escollit per fer aquesta I edició de la campanya Persianes Amunt!, esperant que si hi ha continuïtat, puguem ampliar als locals de la resta del municipi i ampliar l’oferta d’activitats a oferir als i les navassenques.

 

Seguim i seguirem treballant per tal que Persianes Amunt! Esdevingui una forma de dinamitzar el comerç local de Navàs i amb el darrer objectiu d’apropar locals sense activitat a persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte.

Compartir:

Darrera actualització: 18/12/2018 08:37 Total visites: 827

Documentació


FLYER A5.pdf 218.6 kB FLYER A5.pdf