Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Campanya europea del Col·legi Sant Josep “ Let’s clean up Europe”, a cal Forcada

imatge

Els alumnes del cicle superior del Col•legi Sant Josep de Navàs, han recollit 15’9 quilos de brossa a la vora del riu Llobregat, concretament a la zona de Cal Forcada. Han separat la brossa en plàstic, paper, vidre i rebuig. El producte recollit en més quantitat i volum ha estat el plàstic , darrere del vidre , el paper i el rebuig.
A continuació han fet un buidat i anàlisi de les dades obtingudes.
Finalment han redactat i portat una carta al Sr alcalde del poble on li expliquen la seva acció i li proposen convertir la zona en un espai de lleure pels ciutadans de Navàs on s’hi pugui anar a berenar, jugar, passejar i passar una bona estona al costat de la fresca de l’aigua i de la vegetació.
Estem molt contents perquè el Sr. Alcalde se’ns ha compromès en visitar-nos a l’escola per donar-nos resposta a la nostra petició.
L’activitat ha estat encaixada durant la setmana de projecte interdisciplinari de centre “ Planeta Viu”
A més a més, des d’inici del curs 2017-2018, que els alumnes de cinquè de primària estan participant en un projecte europeu eTwinning anomenat “ URRRGENT! Europe’s knocking at the door” en el qual han realitzat diferents accions d’àmbit internacional i europeu com ara la participació del projecte “Climate Action project”, en la “European Week of Waste Reduction” i “ Let’s Clean up Europe” entre altres.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=x1upTbb6GIs

Compartir:

Darrera actualització: 23/03/2018 11:54 Total visites: 2068