Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Castelladral: Arròs, tast de vins i cançons a ritme de sínia

imatge

Més de mig miler de persones van participar a l’Arrossada de Castelladral, com a moment àlgid de la festa. La colla del Pi Tort va preparar l’àpat col·lectiu que va conviure en una jornada marcada per la manca de sol.
La demostració de com funciona una sínia, en aquest cas la de Taurons, va atraure més gent que mai a la caminada popular, que tenia quatre opcions de recorregut per triar. La font de cal Cots, les tines de Reixes i la balma de Comaposada eren altres punts d’interès patrimonial per descobrir, a més del paisatge i l’antic camí de la sal.
El tast de vins va portar de nou a la plaça de Castelladral el fruit de les darreres collites de les vinyes del municipi de Navàs i es va poder degustar most,  vi blanc, negre, rosat i mistela.
Parades de productes artesans van acostar al públic productes ecològics i de proximitat.
Núria Puigdellívol, va fer una xerrada sobre herbes i remeis casolans, també sobre licors i vinyes. La Coral Nova de Navàs va posar-hi la música i les cançons, que van donar caliu a la festa.
L’Arrossada de Castelladral és una cita anual de retrobament i festa, que organitza des de fa 34 anys l’associació de veïns.

Compartir:

Darrera actualització: 13/03/2017 08:41 Total visites: 3602