Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Castelladral ens mostrarà la sínia de Taurons, el dia de l'Arrossada i la Mostra de Vins

imatge

L'AAVV Amics de Castelladral, aquest diumenge farà 34 anys que organitza la Festa de l'Arrossada, un àpat popular que atrau mig miler de persones al pla de les Alzines, on la colla del Pi Tort de Palà de Torroella hi tenen la improvitzada cuina, la brasa i les monumentals paelles.

Enguany, la Caminada Popular que obre els actes de la jornada, furga de nou en el passat i mostrarà als participants el ric patrimoni d'aquesta contrada. La joia de la corona serà una sínia o bògit recuperada per l'ocasió, que farà funcionar un animal de peu rodó com ho fèien dos segles enrere. Una oportunitat única de veure en funcionament el bògit de Taurons tibat per  un cavall.

Els drets d'inscripció de la caminada són 5 €, amb esmorzar inclós.

 

Circuit curt 7Km (esmorzar al final del recorregut)
https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16666849

 

Circuit mitja 12Km (esmorzar al mig recorregut)
https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16666841

 

Circuit llarg 16 Km (esmorzar al mig recorregut)
https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16666832

Circuit BTT 22Km totalment guiat per GPS (no estarà senyalitzat)
https://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16640146

Qui només vulgui anar a esmorzar, ho podrà fer fins a les 11 del matí, bo i gaudint de la Mostra de Vins del municipi de Navàs que arriba a la sisena edició, i fer un tast de vins amb els fruits de la darrera collita de raïm. La copa per fer el tast de vins val 5 €.

A la volta de l'antiga rectoria, Núria Puigdellívol, a 2/4 de 12 farà una xerrada sobre "Vinya i herbes, remeis i licors". A les 12 hi ha missa i a 2/4 d'1 concert de la Coral Nova.

A la plaça del poble de Castelladral hi hauran parades artesanes i productes ecològics.

La colla del Pi Tort que elabora l'arròs, com de costum, el començarà a repartir a 2/4 de 3 de la tarda. Els tiquets anticipats valen 10 € i, el mateix dia 13 €.

La festa clourà amb un ball popular amb Jordi Soler i el sorteig d'una panera amb productes del territori.

Maridatge a Palà de Torroella


El programa comença aquest dijous amb el Maridatge al Teatre Municipal de Palà de Torroella, amb set vins de la nova collita i sis restauradors que hi donaran la rèplica.
Més de 230 persones han confirmat la seva participació, entre els quals hi han representants de cellers, sector de la restauració i el millor somelier d’Espanya 2016, Josep Pelegrín.

Compartir:

Darrera actualització: 07/03/2017 08:28 Total visites: 3236

Documentació