Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Concert amb orquestra de guitarres a l'Escola de Música de Navàs

imatge

L'auditori de l'Escola de Música de Navàs va ser l'escenari per quarta vegada consecutiva del concert d'una orquestra de guitarres, en el marc del projecte pedagògic Sona Guitarrarra que dirigeix David Murgadas, i se celebra des de fa 9 anys a Viver i Serrateix. El curset aplega alumnes de guitarra de diferents nivells i aprofundeix en el coneixement de tècniques, postura i interpretació musical, amb classes i concerts com el de dissabte al vespre a Navàs. Avui diumenge es farà a Serrateix.

Dotze alumnes de guitarra van ser els protagonistes del concert, amb formacions d'orquestra, duets i solistes, que van interpretar partitures d'autors clàssics com Monteverdi i Vivaldi, música contemporània com la Milonga de Jorge Cardoso i les universalment conegudes Guantanamera i Stand by me, entre altres.

David Murgades va lliurar un diploma d'agraïment al professor de guitarra de l'Escola de Música de Navàs, Pep Puig per la seva implicació en el Sona Guitarra. L'AMPA de l'escola va oferir un petit refrigeri en acabar el concert al pati de l'escola.

Compartir:

Darrera actualització: 02/07/2017 08:42 Total visites: 3968