Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Concert de Roger Mas a Palà de Torroella

imatge

Aquest dissabte 16, a les 9 del vespre, el cantautor Roger Mas, en format trio, farà un concert gratuït a l’església de Palà de Torroella, amb un aforament limitat de 150 persones. Roger Mas, veu i guitarra sortirà a l’escenari acompanyat d’Arcadi Marcet al baix i Xavier Guitó al piano.
El concert vol mostrar el material nou que estan treballant de cara al disc número 10, a més a més de reinterpretar les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva casa discogràfica.
Roger Mas, nascut el 1975, basa la seves composicions amb la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. Les seves lletres són una mescla de llenguatge de carrer i expressions literàries que estan camí de desaparèixer. L’any 1996 va guanyar el Premi de Catalunya Ràdio, el qual va marcar l’inici de la seva carrera professional com a compositor i cantant.
A Palà de Torroella, a la música de Roger Mas hi posaran llum, gràcies a la col·laboració de Roger Camprubí que hi aportarà la seva tècnica i imaginació.
Com que l’aforament de l’església és limitat a 150 persones i el concert gratuït, qui hi vulgui anar haurà de fer una reserva prèvia trucant a l’OAC de l’Ajuntament de Navàs, tel. 93 8390022 o bé al correu electrònic: oac@navas.cat, abans del dia 15 de setembre a les 2 de la tarda.
L’acte és organitzat per la regidoria de Cultura i Món Rural de l’Ajuntament de Navàs. Amb aquest concert es vol reivindicar la cultura i el municipi, des del Cardener al Llobregat i, el caràcter d'una terra.

http://www.rogermas.cat/

Compartir:

Darrera actualització: 14/09/2017 12:43 Total visites: 3897