Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Concurs de dibuix infantil

imatge

El passat diumenge la junta de la PB de Navàs, juntament amb la regidora d'esports de l'Ajuntament de Navàs, Sara Cortina va fer entrega dels premis del III concurs de dibuix infantil organitzat per l'entitat barcelonista, que enguany ha fet rècord de dibuixos participants, superant de 40 els de l'any passat.
El tema d'enguany han sigut els 40 anys de la penya que s'estan cel·lebrant durant la present temporada 2018-2019 i que a part dels nombrosos actes i activitats ha rebut la felicitació videogràfica dels consellers Toni Comín, Lluís Puig, de penyes d'arreu del món, del President del Parlament Roger Torrent i del Vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, i segons assegura Bernat Vidal, el president de l'entitat, encara queden per presentar els plats més forts. Primeres files polítiques i barcelonistes que pròximament enunciarem a través de les xarxes socials. 
Els guanyadors del concurs de dibuix d'enguany van rebre un diploma, una bossa d'obsequis del Barça, entrades per al Camp Nou, pel museu i la publicació del seu dibuix al calendari que la penya amb col·laboració de l'ajuntament editen anualment.
Els guanyadors del concurs d'enguany i premiats han sigut en
  • Categoria A: 
Primer premi: Carla Gallardo
Segon premi: Carla Viladrich
Tercer premi:Sara Bahmad
  • Categoria B:
Primer premi: Bruna Pujols
Segon premi: Bruna Gómez
Tercer premi: Pol Guitart

El tresorer de la penya, Josep Massana en nom de la junta va mostrar l'agraïment a tots els participants i els va fer entrega d'un calendari. Perquè, participar és el millor premi!

La propera activitat de la penya va ser ahir dijous amb un bus infantil al Camp Nou que va portar 55 joves navassencs a presenciar el partit de Copa, Barça-Llevant.

Compartir:

Darrera actualització: 18/01/2019 12:04 Total visites: 170