Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Cursa dels Emboscats

imatge

El proper diumenge, 18 de novembre, Palà de Torroella es disposa a acollir la cinquena edició de Cursa de muntanya Emboscats. Enguany el recorregut és totalment nou, amb unes vistes privilegiades sobre la vall salina de Cardona i el pre-Pirineu, el Montseny i Montserrat, des d’un dels punts més alts del muncipi, amb un traçat que discorre entre boscos, principalment i com ja és característic de la cursa per corriols, alguns dels quals es recuperen especialment per la cursa. Té una distància de 15 quilòmetres i un desnivell positiu de 600 metres.

Les inscripcions poden fer-se anticipadament fins dijous al blog de la cursa cursaemboscats.blogspot.com, o bé a través de runedia. El dia de la cursa, les inscripcions seran obertes a partir de les 8:30 fins un quart abans de la sortida, a les 10 del matí, a la plaça Indústria. S’habilitarà una zona d’aparcament al camp de futbol.

A l’arribada, com és costum, un bon esmorzar de brasa, i les taules a punt per compartir l’entrega de premis i el sorteig de material i productes de proximitat.

Compartir:

Darrera actualització: 14/11/2018 20:07 Total visites: 674