Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Dissabte 17 de juny s’obren les piscines exteriors de l’Alzineta

imatge

La millora del temps, la imminent arribada de l’estiu i la previsió de temperatures elevades, farà possible que dissabte 17 de juny comenci la temporada a les piscines exteriors de l’Alzineta de Navàs.
Des de l’Ajuntament s’han fet tot un seguit  de reparacions i d'arranjaments per tenir les instal·lacions en el millor estat possible.
Així doncs s’han reparat i renovat bona part de les rajoles dels canals de desbordament d’ambdues piscines que durant l’hivern s’havien fet malbé. S’han reparat els focus interiors de llum de la piscina gran. S’han renovat els focus de les dues torres de llum. S’ha polit i envernissat el quiosc de gelats. S’ha pintat tota la barana de la balconada que ofereix la panoràmica sobre el riu Llobregat i el municipi de Gaià.
S’ha afegit molta més qualitat d’ombra a la pèrgola situada davant les pistes de pàdel. S’han instal·lat nous para-sols i reparat els antics gràcies als  pressupostos participatius.
Amb tot, els preus de carnets i abonaments d’aquest estiu 2017 es mantenen igual. Des de l’Eix i de l’empresa Serveis Municipals ja només resta el desig que podeu gaudir d’una temporada fresca i relaxada a l’Alzineta. 

Compartir:

Darrera actualització: 05/06/2017 12:51 Total visites: 2776