Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Pusó tanquen el cicle Concerts d'Hivern

imatge

Diumenge a les 7 de la tarda, al Casal Sant Genís, es farà el darrer concert del cicle Concerts d'Hivern, amb un concert que vol trencar motlles. A l'escenari hi hauran tres joves: Eduard Freixa, Martí Riera i Marc Puso.

El violinista navassenc Eduard Freixa ens oferirà un concert acompanyat del també navassenc Martí Riera (guitarra) i el callussenc Marc Pusó (piano), on ens interpretaran un repertori d'allò més eclèctic que anirà des de la música clàssica al rock i la música electrònica més actual, en un format atrevit i ple d'energia. Tres joves músics, amb un present consolidat i un futur d'allò més prometedor que ens demostraran tot el seu talent també acompanyats dels alumnes de violí de l'Escola de Música Mestre Josep Ma Castella

Dissabte a les 7 de la tarda, a l'auditori de l'Escola de Músic, el pianista manresa Roger Illa, oferirà un concert amb obres de Haydn, Schubert i Beethoven.

Roger Illa, és un dels pocs músics del país amb una àmplia formació acadèmica en praxi històrica i interpretació d'instruments històrics.

El concert és una bona oportunitat de gaudir d'aquests grans autors clàssics de mans d'un dels pianistes més consolidats, rigorosos i excel·lents de l'escena musical catalana.

Compartir:

Darrera actualització: 31/01/2018 12:39 Total visites: 1027