Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El bon temps fa que s'ompli de gent la Fira de Primavera

imatge

La Fira de Primavera ha fet sortir el sol tan esperat, després d'una setmana de pluges. El bon temps ha contribuit a omplir el passeig de gent i de parades. Un dels darrers actes ha estat el concert acústic de Jo Jet i Maria Ribot a l'escenari petit de la carpa.

Una de les infraestructures més celebrades i valorades ha estat la carpa de més de 500 m2 que s'ha instal·lat al capdamunt del passeig de Ramon Vall i en el seu interior s'hi han aplegat una bona colla d'estands, dedicats a la cultura i els productes ecològics de proximitat i la gastronomia. Aquesta nova proposta li ha donat categoria a la Fira de Primavera i ha rebut elogis dels visitants i expositors.

Pels escenaris han desfilat entitats i empreses, s'han fet tastos de vi i actuacions musicals com la del duet Eduard Freixa i Martí Riera. S'hi han presentat vins amb història i de la DO Pla de Bages, s'ha representat el conte "Etiquetes" i, l'il·lustrador Valentí Gubianas, ha fet un taller per explicar el procés de creació d'un conte. També hi han desfilat joies i música.

Des de la Fira de Primavera,  la Martina Ruiz Nicolau ha interpretat amb el seu violoncel "El cant dels ocells" en solidaritat amb la manifestació de Barcelona.

Els castellers de Berga i Santpedor han aixecat castells i a l'estand de la Penya Malaguista, no hi han faltat les sevillanes, les tapes i els vinets.

Els responsables de l'Ajuntament de Navàs han fet una valoració positiva de la Fira i de les novetats que enguany s'hi han incorporat.

Ahir, malgrat la pluja, molta gent va sortir a passejar amb paraigues i va demostrar que hi havien ganes de sortir i de veure el treball i les novetats que mostren empreses i comerços.

Compartir:

Darrera actualització: 17/04/2018 11:50 Total visites: 1922