Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El Col·legi Sant Josep a Brusel·les amb el projecte Kids Conquering Castles

imatge

El projecte Erasmus + Kids Conquering Castles, del Col·legi Sant Josep de Navàs, va ser un dels seleccionats per a ser presentat a “The Ideas in Action exhibit at the First European Education Summit “Back to basics: for an innovative, inclusive and values based education", a Brussel·les el passat dia 25 de gener de 2018. The Summit, organitzada per la Comissió Europea, té l’objectiu  d’apropar el món de l’educació i els governs dels països europeus. 22 ministres d’educació d’arreu d’Europa, responsables de l’àmbit educatiu del parlament Europeu, professors i persones de la societat civil han debatut sobre el veritable rol que ha de tenir  l’educació del segle XXI en la construcció d’una societat inclusiva i justa.
El projecte Erasmus+ Kids Conquering Castles 2016-19, desenvolupat per escoles de primària de Gal·les, Itàlia, Alemanya, Àustria, Grècia i Catalunya, ha estat seleccionat per ser present a l’exposició “ the Ideas in Action exhibit” perquè reuneix els següents aspectes:

Representa un bon exemple de valor afegit quant a projectes promoguts per la Unió Europea: Erasmus+ i eTwinning

Reuneix les diferents dimensions sobre educació que s’han tractat a l’event de Brussel·les: adquisició de les destreses bàsiques i transversals i promoció de valors fonamentals: habilitats STEM i desenvolupament de la capacitat d’emprenedoria.

El projecte inclou la totalitat d’elements en educació, ensenyament- aprenentatge, joventut i esport a diferents nivells.

Permet una vinculació directe amb les diferents sessions de l’event educatiu, com ara les màster classes, els tallers o sessions plenàries i taules rodones.

Compartir:

Darrera actualització: 30/01/2018 12:01 Total visites: 2123