Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El col·legi Sant Josep rep el segell europeu de Centre eTwinning"

imatge

El Col.legi Sant Josep de Navàs ha obtingut el Segell de Centre eTwinning després d'haver superat un procés de selecció a nivell europeu. Un total de 1.211 centres d'Europa han obtingut aquest segell, 18 a Catalunya, entre els quals el Col·legi Sant Josep de Navàs.
Els centres eTwinning estan reconeguts com a centres pioners en l'ús d'eines digitals, prevenció i Safety, en enfocaments pedagògics innovadors i creatius, suport a la formació continuada del professorat i foment de pràctiques d'aprenentatge cooperatives.
El segell de Centre eTwinning es va llançar e 2017 amb la finalitat de reconèixer i premiar la implicació, el compromís i la dedicació dels equips eTwinning dels centres que fan possible els projectes col·laboratius entre països europeus.
El Col·legi Sant Josep ha rebut al llarg dels últims anys diversos segells de qualitat nacionals i europeus per diferents projectes eTwinning arribant el 2015 a guanyar el 1r premi Europeu per un dels projectes desenvolupats amb treball cooperatiu entre països. Actualment els alumnes de 6è de primària estan immersos en un Erasmus+ anomenat "Kids Conquering Castles" on juntament amb alumnes d'Alemanya, Gal les, Itàlia, Àustria i Grècia, formen una cooperativa internacional per la promoció dels castells. El proper mes de maig es trobaran alumnes dels diferents països a Gemona (Itàlia), per fer, entre altres activitats, el mercat de productes que han realitzat amb la cooperativa.
L' escola té molt consolidats aquests projectes, on sens dubte ajuden a l'alumnat a desenvolupar l'àmbit comunicatiu de la llengua anglesa.

Compartir:

Darrera actualització: 16/04/2018 12:01 Total visites: 1546