Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El I Concurs de Relats Breus de Navàs ja té els seus premiats

imatge

El navassenc Xavier Mas Craviotto s'ha alçat amb el primer premi, valorat en 350€, per l'obra «El do de la paraula»; mentre que el segon premi, de 200€, ha recaigut en l'obra «La comprensió», de l'autor barceloní Artur Garcia Fuster; i el tercer, valorat en 100€, se l'ha endut en Marc Sabadi Brugués, pel relat «El combat». 

L'acte d'entrega de premis es va dur a terme el passat dissabte a l'església de Palà de Torroella, essent el preludi del concert solidari a càrrec de la Gemma Vilanova i en Martí Riera. En l'acte, Genís Rovira, regidor de Cultura i membre del jurat –juntament amb en Jordi Garriga, l'Anna Comellas i la Nuri Artigas–, va expressar la seva satisfacció per «l'èxit incontestable del I Concurs de Relats Breus celebrat a Navàs, ja que s'han rebut noranta dos originals», i va afegir, a més, que s'havia aconseguit arribar més enllà «del Principat, rebent originals del País Valencià». Per tots aquests motius va anunciar una nova edició del Concurs de cara a l'any vinent.

Si voleu llegir els tres textos guanyadors, s'han editat 100 llibrets únics, fets manualment i seguint tècniques d'impressió ara ja obsoletes. Els podreu consultar a la Biblioteca Josep Mas Carreras i també, en breu, els trobareu a la Llibreria Obradors, Papereria Sunyer i a l'OAC.  

Compartir:

Darrera actualització: 20/12/2016 08:18 Total visites: 2796