Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El Maridatge de la Mostra de Vins de Navàs amplia i fa més plural l'oferta gastronòmica

imatge

La VI edició de la Mostra de Vins de Navàs i, en concret el Sopar de Maridatge que es farà al Teatre Municipal de Palà de Torroella, el dia 9 de març, ampliarà i diversificarà l'oferta gastronòmica amb sis professionals de la restauració i amb el punt de mira centrat en els productes de proximitat i el projecte en marxa de Sobirania Alimentària, que impulsa l'Ajuntament de Navàs.
Els sis restauradors que participaran en el maridatge dels sis millors vins de la temporada produïts als cellers de Navàs, son els restaurants 6Sentits, Alberg de Castelladral, Logos Berguedà, Cal Fuster de Serrateix, Casino de Valls de Torroella i, en l'apartat de postres la pastisseria centenària Cal Mas de Navàs.
La tria dels sis vins anirà a càrrec de l'enòleg Joan Soler, president de la DO Bages, acompanyat dels sis cuiners que participaran en el Maridatge. El tast de vins es farà el dia 15 de febrer, i a mesura que es faci la selecció de vins s'aniran definint els plats.
Les cinc primeres edicions del Sopar de Maridatge, els va fer el cuiner del restaurant TO+ de Palà de Torroella (Top Chef 2015), que va deixar un record gastronòmic d'un gran nivell. Ara, la seva agenda, plena de compromisos professionals, ha obert el pas a una nova etapa d'aquest esdeveniment sociocultural.
La reserva de places per anar al Sopar de Maridatge finalitzarà el dia 3 de març. El preu del sopar és de 20 €. Des de Navàs s'organitza un autocar per fer més còmode la tornada. Les inscripcions es fan a l'OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania), telèfon 93 839 00 22 i al correu electrònic oac@navas.cat
La VI Mostra de Vins del Municipi de Navàs, es fa en el marc de l'Arrossada de Castelladral i la caminada popular que es farà diumenge dia 12 de març, organitzada per l’AAVV d’Amics i Veïns de Castelladral, amb el suport de la Regidoria de Món Rural.

Compartir:

Darrera actualització: 10/02/2017 14:15 Total visites: 3901