Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El municipi recupera la normalitat després de la nevada

Plaça Catalunya a Navàs
Plaça Catalunya a Navàs

12:45:00

El pas del riu Cardener al camí de Valldeperes ha estat provisionalment tancat per la Policia Local, a causa de l'augment del cabal del riu, a fi i efecte d'evitar riscos.

Els Bombers han tallat l'arbre tombat a la carretera de Can Coll, i la brigada i els voluntaris de Protecció Civil han serrat el pi tombat a la carretera de Castellet. També han recollit i senyalitzat un cable de telèfons que s'ha trencat al carrer Josep Alsina, i han tret de la via pública unes branques caigudes a la plaça Catalunya.

 

11:20:00

Membres de Protecció Civil de Navàs retiren un arbre tombat a la carretera de Castellet. A la carretera de Can Coll a Palà de Torroella també s'ha tombat algun pi, segons la Policia Local de Navàs.

La normalitat comença a ser la nota predominant i el sol comença a fer desaparèixer els auguris menys optimistes.

11:00:00

L'actuació de maquines netejant les carreteres a les zones més altes i rurals del municipi està propiciant la normalització de les comunicacions. La brigada municipal, membres de la Policia Local i Protecció Civil, particulars i camions de la Diputació han col·laborat a fer més àgil la recuperació de la normalitat.

Hores d'ara es pot dir que estan obertes i netes totes les carreteres afectades per la nevada. Es pot circular amb normalitat per la carretera de Castelladral a Súria, i de Castelladral a Serrateix. La comunicació vial de Navàs-Mujal-Sant Cugat i Castelladral també està oberta.

La millora de les condicions metereològiques també ha ajudat a fondre la neu.

08:30:00

Prudència amb el temporal d'aigua i neu que va a la baixa

Amb el temporal d’aigua i neu a la baixa, des de l’Ajuntament de Navàs es recomana molta prudència, sobretot a les cotes més altes del municipi, on la neu té gruixus més importants. Es el cas de la zona de Castelladral, que en breu hi actuaran les màquines llevaneus per facilitar les comunicacions per carreterera. Cal prendre moltes precaucions a tota la zona rural i més enlairada del municipi i no córrer riscos innecessaris.
S’ha detectat alguns problemes de comunicació telefònica i s’han activiat les alertes i avisos corresponents des de la Policia Local, que en alguns moments també ha quedat amb el telèfon sense operativitat.

Al passeig de Ramon Vall, alguns paradistes del Mercat Setmanal, han netejat de neu el terra i es predisposen a fer la parada habitual.
Molta prudència i no viatjar si no és estrictament necessari, ni sortir al carrer mentre les condicions siguin dolentes.
A Palà de Torroella la situació està ben normalitzada i la neu no afecta la mobilitat al principal nucli habitat.

AVIS NEVADA

La carretera de Súria a Castelladral (B-423) està afectada per la nevada i no es transitable en alguns punts. La carretera del Mujal-Sant Cugat del Racó-Castelladral, també.

En breu sinicien els treballs de neteja. Evitar desplaçaments innecessaris.

Compartir:

Darrera actualització: 25/03/2017 12:59 Total visites: 1910