Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El passat i el present aposten per un futur esperançador a Navàs

imatge

L’Ajuntament de Navàs va lliurar divendres al vespre a la sala d’actes de la Biblioteca, cinc plaques a cinc botiguers que s’han jubilat aquests darrers mesos, com a reconeixement a la trajectòria comercial i a la seva contribució a la història de Navàs. L'alcalde de Navàs, Jaume Casals, va agrair l'esforç, la dedicació i el sacrifici dels titulars dels negocis que al llarg de vàries generacions havien ajudat a fer poble.

 

Els establiments reconeguts per ordre d’antigüitat són Queviures Trench (77 anys), Novetats Serena (65 anys), Peixateria Divins (53 anys), Boutique Jenni (42 anys) i Stanis Esports (37 anys). Els cinc establiments s’havien especialitzat en alimentació i elaboració d’embutits, roba i complements, venda de peix fresc i congelat i, articles relacionats amb el món de l’esport.

 

En el mateix acte, Carles Bella, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional, va fer una xerrada on va posar de manifest que les relacions interpersonals són la clau de l'èxit i el benestar i la felicitat.

 

A la tarda, a les voltes de l'Ajuntament, els més joves van poder gaudir d'un parc de videojocs d'última tecnologia i compartir-los amb l'organització de diferents tornejos.

 

Amb aquests actes es dóna el tret de sortida a la 86èna edició de la Fira de Primavera que es presenta renovada,  bo i mantenint com a fonament de base, la mostra multisectorial al passeig de Ramon Vall.

 

Avui, al matí cal destacar el certamen ocellaire, l'espectacle infantil "Sol amb la lluna", la Trobada de Gegants, un recital poètic amb Tomàs Àrias, Laia Martínez i Joan Vigó, un tast de vins de la DO Pla de Bages dirigit per Josep Pelegrín, un espectacle de llum amb Instròniks i l'obra de teatre "El Pare", al Casal Sant Genís.

Compartir:

Darrera actualització: 14/04/2018 16:24 Total visites: 2002