Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Els alumnes dissenyen com voldrien l’IE Sant Jordi

imatge

La Biblioteca de Navàs inaugurarà el 3 de maig a les 17:00h de la tarda una exposició de maquetes  que porta per títol: “Projecció de futur, dissenyem l’Institut”realitzada pels alumnes de 1r d'ESO de l’Institut Escola Sant Jordi de Navàs.
L’IE Sant Jordi aposta per una educació de qualitat i significativa, els alumnes  aprenen els continguts curriculars i competencials a través d'una metodologia de treball per projectes. Entre els quals cal destacar un projecte que porta per títol: “Projecció de futur, dissenyem l’Institut” que han realitzat els alumnes de 1r d’Eso. El fet que es tracte d’ alumnes que estudien en mòduls prefabricats ha fet que la motivació dels estudiants sigui un repte real, propi i de l'entorn, que els il•lusiona a construir la maqueta de l’institut que els agradaria. Els alumnes s’han hagut de familiaritzar amb la normativa del Departament d’Educació de la Generalitat alhora de dissenyar un edifici d'aquest perfil.
Després de la recerca, l’estudi acurat i la comprensió de tots els continguts necessaris han projectat les seves idees que seran escoltades per representants de l’Ajuntament, famílies, amics, professors/es i veïns de Navàs.
Aquesta exposició es pot visitar fins el 10 de maig a la biblioteca Josep Mas Carreras de Navàs.

Compartir:

Darrera actualització: 25/04/2017 13:11 Total visites: 2594