Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Els consumidors fidels als productes de proximitat tindran una tassa de regal

imatge

De l’1 de febrer al 30 d’abril s’inicia la primera de les tres fases que tindrà la campanya Navàs Sobirania Alimentària, que es fa amb la col·laboració d’una vintena d’establiments del poble. La campanya porta per nom «La Vols?», referint-se a una tassa de ceràmica que rebran com a obsequi els clients dels establiments adherits, una vegada hagin segellat deu vegades la butlleta per fer el bescanvi.
Per obtenir el segell de cada establiment s’haurà de fer una compra mínima de 10 €, en productes locals, de proximitat o ecològics. Amb la targeta plena es podrà bescanviar per una TasSA de Navàs SA a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC). A més, totes les targetes validades entraran en un sorteig de  es farà per la Fira de Primavera. En els establiments adherits trobareu les targetes per participar en la campanya.
Els establiments adherits tenen un distintiu groc que els identifica com a tals, un de vermell per als productes de proximitat, entesos com a productes provinents de la Catalunya Central, mar Mediterrani o golf de Biscaia. Els logos de color verd identifiquen els productes amb certificats ecològics. I, finalment, el logo de color blau identifica els productes locals.El projecte Navàs Sobirania Alimentària pretén estimular l’economia de proximitat lligada al sector agroecològic, en una iniciativa que busca incidir en la ciutadania des de tots els àmbits, implicant productors, elaboradors, restauradors, botiguers i ciutadans.


ESTABLIMENTS ADHERITS, FINS ARA, A LA CAMPANYA NAVÀS SOBIRANIA ALIMENTÀRIA

EL BOUQUET
ROSTISSERIA CAL JAUME
CAFETERIA RESTAURANT CAL JAUME
CAL MAS - QUEVIURES
RESTAURANT CAL RAMON
CARNISSERIA CAL SERRA
QUEVIURES COSTA
FLECA EL CROSTÓ
PEIXATERIA DIVINS
CAFETERIA ESTACIÓ
L’HORT DEL NAVARRO (mercat dels dissabtes)
PEIXATERIA MANUBENS
PEIXATERIA MAR SALADA
PASTISSERIA MAS
BAR PETIT
RESTAURANT EL RACONET
BAR SHERE KHAN
BAR RESTAURANT LES TAPES
CAL VALENTÍ
FLECA VIDAL

Compartir:

Darrera actualització: 02/02/2017 07:51 Total visites: 5602