Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Els escoltes de Navàs celebren 50 anys amb un mural de Jaume Gubianas

Fragment del dibuix que ha fet Jaume Gubianas per commemorar els 50 anys dels escoltes a Navàs
Fragment del dibuix que ha fet Jaume Gubianas per commemorar els 50 anys dels escoltes a Navàs

Jaume Gubianas, il·lustrador i dissenyador navassenc, pintarà un mural a la paret de la Pista Sant Jordi, per commemorar els 50 anys de l’Agrupament Escola Ali Bei de Navàs, amb la col·laboració de monitors i nens i nenes del cau. L’activitat s’allargarà tot el cap de setmana en el marc de la Fira de Primavera.
El seu germà Valentí Gubianas, el dissabte dia 29, acabarà de dignificar la façana del Casal Sant Genís, pintant l’entrada de la sala situada al carrer del Sol.
La Fira de Primavera ha previst activitats específiques pels més petits com l’espectacle “Sol i fa plou” a càrrec de la Cia. Sabanni, dissabte a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament. El mateix dia a la tarda, de 5 a 8, es farà el Mainajocs, on els menuts podran manipular, construir, crear i pensar tot jugant, pensat per a infants de 0 a 6 anys.
Divendres, 28 d’abril, a partir de les 6 de la tarda als porxos de l’Ajuntament es farà el Gamer Night Navàs, on es podrà jugar i fer competicions amb diferents vídeojocs, jocs de realitat virtual i exposició de drons.

Compartir:

Darrera actualització: 25/04/2017 13:26 Total visites: 4399