Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Es consolida el concurs de relats breus de Navàs

imatge

Des de la regidoria de Cultura es torna a apostar per les lletres consolidant la segona edició del Concurs de relats breus Poble de Navàs, després del gran èxit de participació i de qualitat de la primera edició, amb noranta dos originals rebuts. L'objectiu d'enguany, tal com apunta Genís Rovira, regidor de Cultura, és "aconseguir arribar als 120 originals", una xifra ambiciosa, però factible, que, segons Rovira, "consolidaria, en només dos anys, el concurs" esdevenint un dels més prolífics de la Catalunya Central en la categoria de relats breus. 
Per tal d'assolir aquesta xifra, hi ha hagut alguna modificació en les bases, la principal és la quantia dels premis, que s'ha augmentat en 400€ el primer premi, 250€ el segon premi, i 150€ el tercer premi. També s'ha simplificat la tramesa d'originals, que hauran d'enviar-se en format pdf, al correu electrònic: cultura@navas.cat.
El termini de presentació de les obres clourà el 13 d'agost del 2017, i el veredicte es farà públic en l'entrega de premis, prevista pel cap de setmana en què se celebra la Fira de tardor (14 i 15 d'octubre).

Compartir:

Darrera actualització: 06/06/2017 16:25 Total visites: 3603