Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Exàmens oficials de Cambrigde al Col·legi Sant Josep

imatge

El Col·legi Sant Josep de Navàs és centre preparador d’exàmens oficals Cambridge des de l’any 2012.
Enguany, 22 alumnes de cinquè i sisè de primària del Col·legi Sant Josep han obtingut el certificat oficial de Cambridge després de realizar els exàmens YLE Flyers i Movers el passat mes de juny.
La regidora de l’Ajuntament de Navàs, Sara Cortina, ha estat present en l’entrega dels certificats que s’ha realitzat a l’aula d’anglès amb la presencia d’alumnes, mestres i mares i pares.
El 100% d’alumnes han aprovat els exàmens i un 92% ha obtingut resultats entre 4 i 5 escuts de totes les tres competències representant una nota entre notable i excel·lent.
Examinadors externs formats i autoritzats per Cambridge ESOL realitzen l’aplicació d’aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens entre 7 i 12 anys i per a reforçar-ne l’aprenentatge.
Els exàmens de Young Learners donen prioritat a la part oral per tal d’assegurar que els alumnes ja es vagin preparant per a saber-se espavilar en situacions comunicatives diverses. Des de l’area d’anglès, l’escola prepara els alumnes per a realitzar aquests exàmens i a més els dóna l’oportunitat de realitzar-los al mateix centre i no haver-se de desplaçar a Barcelona.
Els alumnes reben una preparació específica amb exercicis de pràctica oral i escrita, les estructures gramaticals i el vocabulari que poden sortir a l’examen.  Els exàmens es practiquen a classe, i la mestra els aconsella sobre com realitzar les diferents parts de la prova. Els alumnes que realitzen els exàmens de Young Learners estan més motivats i també més preparats per a dur a terme, més endavant, els altres exàmens de Cambridge, que tenen un reconeixement internacional en tots els àmbits.
Els resultats s’entreguen amb un certificat en el qual hi figura la puntuació en forma d’escuts “ shields” de cadascuna de les tres competències avaluades: Listening, Speaking i Readind and Writing.

Compartir:

Darrera actualització: 18/09/2017 08:42 Total visites: 3165