Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

FESTA MAJOR DE NAVÀS

imatge

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Navàs, amb la col·laboració de la Comifest, ja té enllestida la programació de la Festa Major de Navàs, que se celebrarà del 22 al 28 d’agost. Amb la voluntat que esdevingui la millor Festa Major de la Catalunya Central, s’ha ampliat el pressupost per tal de poder portar grups musicals de primer nivell, però també espectacles per a la mainada i grups de ball d’àmplia trajectòria.

Grups musicals per a tots els gustos

Com cada any, la Festa Major es caracteritza per tenir una programació musical de primer ordre; enguany destaca la presència d’un dels grups pioners de l’ska punk a nivell europeu, els romans Banda Bassotti, que faran l’únic concert d’estiu a Catalunya; aquest concert serà el dilluns 28 i aniran acompanyats d’un dels grups de punk-rock amb més projecció del país, els tarragonins CRIM. Els concerts, però, començaran el divendres, amb un clàssic de l’ska català, els Dr. Calypso, en el que serà l’última oportunitat de veure’ls a les nostres contrades; els acompanyarà Seguirem!, un grup tribut dels enyorats Obrint Pas i tancarà la nit els PD 3 de Pego. Dissabte serà el torn d’Esne Beltza, un dels grups més exitosos d’Euskal Herria; en acabat tocaran els Albercocks i acabarà la festa la DJ Partisana. Per últim, diumenge tindrem les versions dels Sixtus, uns dels grups amb més projecció de les nostres comarques i tancarà la nit DJ Arzzett, resident de Coco Village. Destaca també el concert vermut que es farà el dilluns i que anirà a càrrec del grup Filferro.

Per a la gent a qui li agradin els balls més clàssics, també hi haurà una bona nòmina de grups, entre els quals destaca l’Orquestra Girasol, que tocaran el diumenge. Divendres, a la Plaça de l’Església, i després de la XXIX Trobada d’Acordionistes, serà el torn d’en Joan Serra. Dissabte, repetint de l’any passat, faran ballar de valent els Delay’s, mentre que dilluns ho faran els Xarop de nit. Com cada any, l’últim ball serà el dimarts de la sardinada i anirà a càrrec de Pep i Ma José trio.

Espectacles per fer més variada la Festa Major

Enguany s’ha volgut apostar per potenciar espectacles més variats que agradin a tots els públics, i s’ha intentat omplir els espais que quedaven buits, sobretot a les tardes. Així, per als més petits s’han programat dos nous espectacles, «Batibull de Festa Major» i «El llop ferotge», a més de les ja clàssiques festa aquàtica i ball d’escuma de colors. També, com l’any passat, tornarem a portar les últimes novetats en videojocsal Navàs Gamer Summer.

Amb tot, cal destacar l'espectacle que ens oferirà en Mag Lari, el conegut mag i showman ens deixarà bocabadats el diumenge a les 7 de la tarda.

D'entre els altres actes, cal destacar la 8a edició de la bouada a càrrec de la colla gegantera i en David Cantero, i també la proclamació del pubillatge 2018 i els tradicionals Balls de Festa Major, enguany amb els 50 anys del Ball de Cascavells. També hi haurà temps pel Cinema a la Fresca organitzat pel Fotofilm que projectaran "Rogue One" i també clourà la Festa Major l'esperada obra de teatre, "Políticament incorrecte", a càrrec del Grup Escènic Navàs. 

La imatge de la Festa Major

Els objectes més icònics de la Festa Major il·lustren el cartell d'enguany, una obra de molt detall que de ben segur agradarà a tothom. El cartell és obra de la jove dissenyadora navassenca Paula Illescas Fernanez, amb ella es continua la iniciativa engegada l'any passat d'apostar pels joves talents de Navàs en matèria de disseny. 

Pots descarregar el programa de la Festa Major en el següent enllaç

 

Compartir:

Darrera actualització: 24/08/2018 17:39 Total visites: 4449