Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Festival TEST a Navàs

imatge

Com a novetat, aquest any a la Fira de Tardor podrem gaudir de petites obres de teatre amb el Festival TEST. 

A 1/4 de 6 de la tarda, ens trobarem a la Plaça de l'Església i ens dividirem en els espais on es faran les obres, que seran diferents locals del Carrer de l'Església. Seran tres obres diferents, que es repetiran tres vegades en diferents hores, perquè tothom pugui veure-les en l'ordre que vulgui. 

A més, alumnes de l'Escola Sant Josep, han col·laborat pintant torretes que decoraran l'entrada dels locals on es faran les obres de teatre.

El Festival TEST és el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa Testimoni Escènic, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Enguany és la 3a edició i el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Les obres que es faran a Navàs són les següents: 

CITA AMB TERÀPIA

Dramatúrgia: Albert Ruiz
Direcció: Albert Ruiz
Interpretació: Mireia Cirera, Dani Ledesma, Ivan Padilla i Tàtels Pérez

Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics

Duració: 20 minuts

Quatre personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Tots ells tenen CITA AMB TERÀPIA amb un famós doctor, el qual amb una sola visita soluciona els problemes dels seus pacients.

 

L'INCREÏBLE HOME BALA

Dramatúrgia: Ariadna Pastor
Direcció: Adrià Aubert
Ajudant de direcció: Laia Pastor
Interpretació: David Anguera

Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics

Duració: 15 minuts

Guanyadora al Festival Píndoles 2017

La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor.

 

HO SENTO, PERDONA'M, GRÀCIES, T'ESTIMO...

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Nàdia Pesarrodona
Llenguatge artístic: Dansa

Gènere: Dansa contemporània
Edat recomanada: Tots els públics

Duració: 13 minuts

Com si el vent se l’emportes s’esfuma, es converteix en cendra… i mentrestant…a tu t’esgarren la pell, et trenquen el cor i t’esbocinen l’ànima. Et perseguiran dies d’emocions incontrolables. Res té sentit i al mateix temps sembla que tot en tingui …així és la vida, inesperada, sorprenent, sovint injusta…

Compartir:

Darrera actualització: 17/10/2018 11:24 Total visites: 986

Enllaços Externs