Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Finalització període d'afectacions TDT.

imatge

Com ja vam anunciar el mes d'agost passat començaven un seguit d'actuacions en els operadors prestadors de serveis de comunicacions electròniques mòbils, que feien referència al servei de telefonia mòbil de 4ª Generació (4G en la banda de 800 MHz), aquest servei podia produir afectacions en la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). 

Per solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti a la TDT, l'entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per la  ciutadania afectada. 

D'acord amb l'Orde Ministerial que regula aquest procés, el plaç per solicitar les actuacions en cas d'afectació per part dels usuaris de TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil. Van començar l'1 d'agost, com ja vam informar. 

Se'ns informa que aquest plaç de 6 mesos està a punt de finalitzar, des de l'encesa de totes les estacions en el nostre municipi, per tant s'acaba el període per resoldre incidències en la recepció de la TDT sense despesa per a la ciutadania. 
 

No obstant, s'informa que el 31 de gener,  finalitzarà definitivament el plaç per solicitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDTper les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G en la banda 800 MHz.

 
En el futur, en  el nostre municipi s'hi podrien encendre noves estacions base de telefonia mòbil, en la banda de 800 MHz, si així ho consideren necessari les operadores per millorar aquest servei, llavors tornarien a informar a l'Ajuntament i s'atendrien de forma gratuïta les incidències que es produïssin obrint-se un nou plaç de sis mesos des de la data d'encesa. 

En cas de qualsevol dubte sempre es pot trucar al telèfon gratuït de l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments de LLEGA800, 900 831 902, des d'on es facilitarà tota la informació referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia mòbil en el seu municipi o en municipis del voltant.  

 

 
 
 
 

Compartir:

Darrera actualització: 16/01/2019 14:18 Total visites: 246