Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Jocs educatius, cant coral, projectes cooperatius, música i gastronomia

imatge

La participació ha estat el comú denominador dels actes d’aquesta tarda, a la primera jornada de la Fira de Tardor. El carrer de l’Esglèsia s’ha omplert de públic familiar atrets pels jocs educatius i tradicionals de fusta. Jocs que posaven a prova l’habilitat, l’enginy i la imaginació dels nens.
També ha estat interessant la presentació de set projectes cooperatius, com el de Fiare Banca Ètica, el projecte del diari Jornada, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, el celler Trescadires, Mengem Bages i Ninkasi que elaboren la única cervesa cent per cent ecològica. L’acte era organitzat per l’OMPLE.
El Casal Sant Genís s’ha omplert de gom a gom amb el concert d’intercanvi de les corals Orio del País Basc i Coral Nova. L’alcalde de Navàs, Jaume Casals, els ha fet una salutació en euskera.
A quarts de 8, a la plaça de l’Església, s’han donat a conèixer els treballs premiats en el segon concurs de Relats Breus de la Catalunya Central. El jurat format per les professores Irene Vall i Núria Artigas,  i l’impulsor del concurs a través dels Pressupostos Participatius de 2015, Jordi Garriga, han fallat a favor del relat «Reclamació» d’Artur Garcia Fuster de Barcelona, amb el primer premi. El segon i tercer han estat `per Santi Tapias Baqué de Granollers i Enric Abad Lluch d’Ontinyent, amb els treballs «Madelman» i «Postmortem».
A partir de les 9 del vespre, el Tastaentorn, ha omplert d’aromes gastronòmics la plaça de l’Església, amb tapes dels restaurants cal Fuster de Serrateix i l’Alberg de Castelladral, amb vins de proximitat i productes de proximitat. El cantant Cesc Feixas hi ha posat la banda sonora i, més tard el Jaume Arnella, el Ferran Martínez i Toni Oró, amb cançons de vi i de taverna.

Compartir:

Darrera actualització: 14/10/2017 21:02 Total visites: 2761