Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

JORDI SIMÓN TANCA UNA MOLT NOTABLE VOLTA DE CATALUNYA

imatge

El ciclista navassenc Jordi Simón ha completat una més que notable Volta de Catalunya amb el seu nou equip, el Burgos BH.

Simón, que ha estat un dels corredors que ha protagonitzat les escapades més espectaculars, ha aconseguit una molt meritòria 91a posició en una Volta Catalunya que ha comptat amb un nivell excepcional, amb corredors i equips de primeríssim nivell. Durant les dues primeres etapes aconseguí classificar-se en la 14a i 9a posició respectivament, però una malafortunada caiguda a la 3a etapa, quan estava protagonitzant una gran cursa, i a falta d'1km per arribar a la meta, li ha fet perdre molts segons per a poder optar a una millor posició.

Amb tot, Simón ha aconseguit una immens resultat en la classificació general de muntanya: la 2a posició, just per sota d'Alejandro Valverde, guanyador de la prova cicilista. També ha aconseguit una meritòria 3a posició en la classificació general de corredors catalans.

Des de l'Ajuntament de Navàs, la nostra enhorabona per aquesta Volta de Catalunya. Ara a descansar, a recuperar-se i, de seguida, a continuar pedalant per deixar el nom del nostre poble ben amunt!

Compartir:

Darrera actualització: 03/04/2018 14:22 Total visites: 1750