Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Jornades en suport a les persones refugiades

imatge

El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Navàs com a representants d’entitats, associacions i administracions que formeu part de la Xarxa per l’Acollida i la Inclusió de les Persones Refugiades (XAIR) al Bages, adrecen una invitació a l’opinió pública a participar en una nova  campanya de difusió d’aquesta crisi humanitària.
La presentació de la campanya “Jornades Solidàries en suport a les persones refugiades”, que tindrà lloc a Cardona el divendres 9 de juny a les 18.30 hores. En aquest acte el fotògraf de l’exposició itinerant, “Refugiats, l’Odissea cap a Europa”, de Sergi Cámara, el qual farà una xerrada per explicar la seva experiència d’aquesta situació des del darrera de la càmera fotografiant la frontera sud i les cada cop més nombroses fronteres europees. Actes semblants ja es fan a Sabadell i Castellbell i el Vilar.
L’exposició “Refugiats, l’Odissea cap a Europa” es podrà veure a la comarca del Bages del 30 de maig al 2 de juny al Casino Borràs de Castellbell i el Vilar.

http://www.ccbages.cat/inclusio-social/servei-acollida-ciutadania/xarxa-per-lacollida-i-la-inclusio-de-les-persones-refugiades-i-sol-licitants-de-proteccio-internacional-al-bages/

Compartir:

Darrera actualització: 27/11/2017 12:14 Total visites: 2298