Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La cooperativa del Col·legi Sant Josep posa a la venda dels seus productes

imatge

El dissabte 6 de maig la cooperativa escolar de la classe de 5è del Col·legi Sant Josep de Navàs, creada en el marc del programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" promogut per la Diputació de Barcelona i coordinat amb l'Ajuntament de Navàs i el Consell Comarcal del Bages, van posar a la venda els seus productes.
Els nens i nenes van anar al mercat municipal per exposar i vendre els productes que han elaborat al llarg del curs: llibretes, notes de nevera, tasses, entre d'altres. És un dels moments més emocionants del projecte, ja que exposen els seus productes i reben el reconeixement i afecte del seu poble, de familiars i amics, de l’escola i també de l’ajuntament.
Els alumnes molt ben organitzats, es van distribuir els treballs de la venda: mentre uns atenien al públic i feien la venda, altres ho posaven a la bossa i d’altres cobraven i tornaven el canvi. Altres membres de l’equip repartien informació als vianants sobre els productes a la venda i sobre el projecte de cultura emprenedora. Els cooperativistes van demostrar la seva habilitat en aspectes com l’atenció al públic i les tècniques de venda.
Un cop finalitzada la venda al mercat els resta decidir quina activitat faran amb els beneficis, l’objectiu és fer alguna festa o activitat de lleure tot el grup, que costejaran amb els diners guanyats i destinar també una part dels seus beneficis a una ONG, encara per determinar.
 
Podeu consultar tota la informació al seu blog del projecte:
 http://5ecooperativastjosepnavas.blogspot.com.es/2017/

Compartir:

Darrera actualització: 10/05/2017 10:12 Total visites: 2876