Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Coral Nova al País Basc

imatge

El passat cap de setmana del 5 al 7 de maig la Coral Nova va traslladar-se al País Basc, a Orio en un intercanvi amb la Coral Salatxo d'aquesta mateixa població. Els cantants navassencs van estar acompanyats de  familiars i amics.

L’expedició va sortir de Navàs el divendres a la tarda i va fer nit a Donosti (Sant Sebastià). L’endemà al matí es va realitzar una ruta guiada a peu i en vaixell per la costa de Zumaia, Zarautz i Orio. Al vespre les dues corals van oferir un concert a l’església d’Orio amb un repertori de peces d'estil ben variat i amè, al final del concert les dues corals van interpretar conjuntament Al Vent de Raimon i Nerea Izango Zen de Mikel Laboa. En aquesta ocasió la coral navassenca va estar dirigida per Mercè Redorta i Joan Vidal va fer l’acompanyament al piano d’algunes cançons. Les dues corals van poder compartir un sopar en el qual la música i les cançons van ser ben presents, i els bascos els van obsequiar amb una dansa tradicional per honorar la  visita de la Coral Nova. Diumenge al matí es va visitar la platja de la Concha i els seus entorns a Donosti. Després de dinar l’autobús va iniciar la tornada cap a Navàs.
L'experiència va ser molt enriquidora tant a nivell musical com cultural i personal. En tot moment es va produir una gran sintonia entre els membres d’ambdues corals, quedant palès que la música és un vehicle per establir llaços entre persones i ofereix la possibilitat de conèixer nous entorns i diferents maneres de fer i sentir.

Compartir:

Darrera actualització: 16/05/2017 08:07 Total visites: 2463