Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Fira de Primavera de Navàs celebra 85 anys apostant per la innovació

imatge

La Fira de Primavera a Navàs, aquest any s’escau els dies 29 i 30 d’abril, en la que serà l’edició número 85, com una de les fires multisectorial de referència a la Catalunya Central, amb el passeig de Ramon Vall com a espai emblemàtic i epicentre de la mostra comercial i d’una àmplia oferta lúdica. A un mes vista els espais disponibles per als expositors estan plens de parades de comerç local, sector d’automoció i maquinària, atraccions i paradetes de fira.
Amb el bon regust gastronòmic que van deixar l’any passat tornaran els Food Trucks, de la mà de xefs que ens sorprendran amb els seus productes en un espai immillorable on poder menjar, beure, descansar i fer petar la xerrada, tot plegat amb música en directe,  com Antonio el Remendao, Cramband, Martí Riera i Eduard Freixa, Tina&Joe i Damià Olivella.
El concert jove de la fira s’ha encomanat als grups Strombers i Sixtus, la nit del 29 d’abril, al Pavelló Municipal d’Esports de Navàs. Entrades anticipades: 5 €
Els més petits tindran un espai propi Mainajocs on podran manipular, construir, crear i pensar tot jugant. Un espai de joc i descobriment creat per les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de l’EDN. Concebut per a la participació d’infants entre 0 i 6 anys i la seves famílies.
L’il·lustrador navassenc, Valentí Gubianas farà una intervenció artística per acabar de dignificar l'equipament cultural del Casal Sant Genís, pintant l'entrada situada al carrer del Sol. Ara fa un any va pintar la façana exterior que dóna a cara nord del mateix local, amb al·legories i metàfores de les arts.
El cartell de la Fira de Primavera 2017, és de Ruben Torres de Berga, que ha guanyar el concurs amb un disseny innovador.
Les noves tecnologies i la innovació seran presents a la Fira de Primavera amb una nova edició del Tic Date.

Compartir:

Darrera actualització: 06/04/2017 07:47 Total visites: 3224