Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Fira de Primavera posa els motors en marxa

imatge

La Fira de Primavera de Navàs ja es percep en l’ambient del poble, amb els preparatius al recinte firal i als centres on hi haurà concentrada l’activitat més important del certamen, el passeig de Ramon Vall, la plaça de l’Ajuntament i  la sala d’actes del Club d’Avis.
La mostra comercial ha establert un poderós trident que compagina el pes de la tradició amb els vehicles, la maquinària i el comerç com a dinamitzadors econòmics, l’eix més innovador i tecnològic centrat en el TICdate i el més lúdic i gastronòmic amb els Food Trucks amb actuacions en directe de grups musicals, i tota una munió d’actes paral·lels per potenciar i fer més atractiu el certamen.
El tret de sortida de la Fira de Primavera el donarà Enric Bastardes, un formador de perfil 2.0, que donarà pistes als emprenedors per canviar les formes de pensar, més enfocades cap a la solucions i no pas cap als problemes. L’acte es farà divendres a les 8 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca. En el mateix lloc es farà un reconeixement a la Llibreria Obradors, per la seva trajectòria centenària.
Dissabte, el Mercat Setmanal es trasllada a la plaça de l’Església, de 9 a 2 del matí.
Entre els actes lúdics i culturals podem destacar l’obra de teatre del Grup Escènic «Ens ha caigut la sogra», dissabte a les 10 del vespre al Casal Sant Genís. A mitja nit, al Pavelló Municipal d’Esports actuaran els grups Sixtus i Strombers, en un acte organitzat per la Bòbila.
A l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament hi han previstes diferents actuacions com les del Petit Palace - L’Equilibri, Club Karate Cantero i desfilada de la botiga Xics. Al Club d’Avis hi haurà exposició de manualitats i, diumenge de 12 a 2 a l’estand de la Penya Malaguista exhibició de sevillanes.

Diumenge d'11 a 1, a l'estand de l'Ajuntament de Navàs, es farà el taller "Hi ha roba estesa", en el marc del programa Teixits educatius de sensibilització de la Fundació Humana, sota el qual s’aglutinen totes les activitats que es duen a terme en l’àmbit de conscienciació al voltant de la roba i la importància de donar una segona vida a la roba usada.

Diumenge a les 5 de la tarda a la cruïlla del passeig amb la Carretera de Viver actuaran els Castellers de Berga i els de Figueres. A les 6 de la tarda es farà el lliurament de premis del concurs de dibuix i la campanya de Sobirania Alimentària.

 

navas.cat

ticdate.navas.cat

turisme.navas.cat

Compartir:

Darrera actualització: 27/04/2017 12:23 Total visites: 5678