Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Fira de Tardor comença amb esmorzar, caminada entrevinyes i mostra de verema

imatge

Mostra de Verema 2017 a Navàs
Dissabte 14 d'octubre a les 8:00 esmorzar de verema (3€).
Podrem compartir les experiències dels nostres vinyaires, acompanyat dels seus vins i un bon esmorzar a la plaça de l'Església.
A les 10:00 sortirem de la plaça a la Caminada Entrevinyes.
Una caminada per les vinyes del nostre entorn, aprenent tot caminant del present i passat de la nostra vinya amb la Maria Estruch. Visitarem una de les cases més antigues de Navàs, Les Cases, on ens mostraran el seu celler i tina.
També ens aturarem a la vinya del Conrado (Josep Obradors Camprubí) i farem un petit record al nostre amic, que tan ens ensenya i va ensenyar. La Maria Estruch portarà fitxes, fotos i dibuixos del procés de la vinya i el vi, lluquet, brisa, sulfat de coure, calç, sofre, tisores de podar i un empelt lligat amb ràfia.
I altres sorpreses que descobrirem tot escampant la boira.
"Els homes compren, venen, treballen i moren,però les vinyes continuen i la seva cultura amb ells."
De 12 a 2, a la plaça de l'Església hi haurà vermut i tapes de proximitat amb Mengem Bages i concert amb el duet Zel (Carla Galiot i Quico Rodríguez).

A la tarda

Activitats infantils, concert de cant coral, presentació de projectes cooperatius i tast.

A partir de les 8 del vespre, Tastaentorn, sopar de tapes i vins ecològics de proximitat, lliurament dels premis del concurs de relats breus, concert amb Cesk Freixas i cançons de taverna amb Jaume Arnella, Ferran Martínez i Toni Oró.

Compartir:

Darrera actualització: 13/10/2017 13:53 Total visites: 1494