Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Fira de Tardor de Navàs fa olor de raïm

imatge

Funyant raïm i vermut musical a Navàs


El vermut amb tapes de proximitat de Mengem Bages i el concert amb el duet Zel, format per Carla Galiot i Quico Rodríguez, han compartit protagonisme amb la mostra de verema on els més joves han gaudit funyant raïm, a la plaça de l’Església de Navàs, en el marc de la Fira de Tardor.

Comerç al Carrer
Una vintena d’establiments comercials s’han adherit a la convocatòria de Comerç al Carrer, en motiu de la Fira de Tardor. Les botigues han posat l’aparador a la via pública amb ofertes i reclams comercials.
L’alcalde de Navàs i el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Casals i Joan Fernàndez respectivament, han agraït la seva col·laboració i els han obsequiat amb una bossa i un parell de clavells.


El celler de les Cases i les vinyes de llevant

La tercera edició de la caminada entrevinyes, ha aplegat unes 50 persones que han visitat el celler de les Cases, una de les més antigues de Navàs. Maria Estruch, pedagoga i experta en temes vitivinícoles, ha explicat el procés de producció de vi i les característiques de les tines i el celler. La passejada ha continuat per entrevinyes, al sud de Navàs, amb una parada a la vinya del Conrado, on s’ha recordat a Josep Obradors Camprubí, en mig del paisatge de ceps de les varietats de sumoll i macabeu que ell tan havia cuidat.Esmorzar de Verema

La Fira de Tardor de Navàs, ha començat avui amb un potent esmorzar de verema, amb botifarra, pa torrat i vi. Una vintena de vinyaires han compartit l’esmorzar parlant de la collida, de vinyes, del temps extrem que ha fet aquest any, de brisa i raïms.

Compartir:

Darrera actualització: 14/10/2017 13:44 Total visites: 2617