Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Fira de Tardor mou gent i omple la plaça porxada

imatge

La trobada de puntaires amb 250 participants, les 80 parades d’artesania i les danses tradicionals de la Roda d’Esbarts de la Catalunya Central han concentrat les mirades del nombrós públic que ha assistit a la jornada central de la Fira de Tardor de Navàs.
Les autoritats locals en capçalades per l’alcalde Jaume Casals i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Fernández acompanyats de pubilles i hereus, han fet un recorregut per les parades distribuïdes sota i al costat dels porxos de la plaça de l’Ajuntament.
La Roda d’Esbarts ha aplegat colles de Berga, Balsareny, Taradell i Navàs, en un dels moments més àlgids de la Fira de Tardor.
Els tallers de fabricació artesana d’estris de cuina amb fusta de boix, amb l’Andreu Estruch, han despertat la curiositat dels amants de la talla. També hi ha hagut interès pel taller de filar llana a càrrec de la família de Can Passols.
Un dels estands més concorreguts ha estat el de l’empresa Serveis Municipals que està a punt d’implantar el servei de recollida de residus porta a porta.
La gastronomia ha estat omnipresent a la Fira de Tardor, amb parades i tastos de xocolata, oli, formatge i cervesa.

Compartir:

Darrera actualització: 15/10/2017 13:08 Total visites: 2817