Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La junta directiva del C E Navàs demana el relleu

imatge

A final de temporada, la junta directiva del Club Esportiu Navàs haurà completat un mandat de sís anys i, en compliment estatutari els actuals directius posaran punt i final a la seva gestió com a gestors de l'entitat. El comunicat s'adreça a tots els socis del club per tal de trobar, el més aviat possible una nova junta sorgida de la base social del C E Navàs, i un nou equip de persones faci el relleu abans no es faci efectiva la dimissió dels actuals gestors.

La junta directiva i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, creuen que de cara a una bona planificació de la temporada 2017-2018 seria convenient que la nova junta sorgida de l'assemblea de socis pugui començar a treballar a principis d'estiu.

Els interessats en participar en aquesta nova etapa del club es poden dirigir als membres de la junta directiva que vol dimitir o a la regidoria d'esports.

El C E Navàs, en l'actualitat té un equip liderant la IV Categoria Catalana, 200 jugadors repartits en 12 equips i acaba de celebrar el centenari de la seva fundació. Els actuals dirigents fan una valoració positiva d'aquests sis anys i creuen que el relleu serà en benefici del club.

Compartir:

Darrera actualització: 11/03/2017 08:38 Total visites: 2957