Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La PB Navàs s’agermana amb les penyes de Moscou i Sant Petersburg

imatge

Bernat Vidal, el jove president de la Penya Barcelonista de Navàs, acompanyat del soci i col·laborador de l’entitat Isaac Guilà, ha visitat durant aquestes festes nadalenques les dues penyes russes i hi ha unit llaços «per sempre».
Els dos navassencs van aprofitar el viatge que van fer a Rússia del 31 de desembre al passat diumenge 8 de gener per fer contactes amb els presidents i diversos socis i sòcies de les dues penyes barcelonistes. Vidal destaca la bona predisposició que s’ha trobat a Rússia: «ens han tractat tan bé que ja des d’ara tenen les portes obertes de la PB Navàs i estem amatents a qualsevol col·laboració que pugui fructificar». En aquest sentit, és prevista una trobada al Camp Nou en dia de partit «i segurament també a Navàs» durant aquesta mateixa primavera.
La Penya Blaugrana Osos Rusos, de Moscou i amb una forta presència mediàtica, va rebre Vidal i Guilà el dia 2 de gener i el seu president, Levon Serobyan, va manifestar el seu desig de ser present com a penya al partit Barcelona-Real Madrid el primer cap de setmana de maig. Per la seva banda, la Penya Blaugrana de Sant  Petersburg va rebre de bon matí els viatgers bagencs al mateix aeroport per mitjà del seu president, George Nemykin, que els va oferir una caminada turística per la ciutat que va acabar a la seu de la penya, un bar anomenat 1899 que ell mateix regenta i que és on Vidal i Guilà van presenciar animadament el partit de Copa Celta de Vigo-Barcelona (1-1).
   Bernat Vidal vol agrair públicament en nom de la Penya Barcelonista de Navàs l’hospitalitat i «el bon rotllo» de les dues penyes russes i ja pensa a «estar a l’alçada quan es desplacin a veure el Barça al Camp Nou». Isaac Guilà, per la seva part, que ja sol visitar penyes barcelonistes quan va de viatge, elogia el món penyístic dels que viuen lluny de Catalunya: «viatjant i parlant amb els culés de la distància t’adones que som més que un club, que el Barça crea lligams i agermana diferents cultures dins els seus valors.»

Compartir:

Darrera actualització: 10/01/2018 13:44 Total visites: 870