Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Penya Barcelonista de Navàs es renova i organitza el primer torneig de FIFA-18

imatge

La junta de la Penya Barcelonista de Navàs encapçalada per Bernat Vidal seguirà quatre anys gestionant el que s’ha convertit els últims anys amb una de les entitats més nombroses i actives del poble sobrepassant els 300 associats, després que els socis avalessin amb els seus vots una candidatura on, a més dels ja membres Domènec Gallardo, Jaume Oliva, Josep Massana i Laia Culebras s’hi han incorporat Jordi Deig, Andrea Cabrera i Martí Trasserra.

Una de les activitats que està preparant la renovada junta de la Penya per la Fira de Primavera del poble que es fa aquest cap de setmana a Navàs és un torneig de FIFA 18, que tindrà lloc el diumenge 15 al local de la penya. Les places són limitades i depenent de la demanda s’instal·larà una segona televisió a part de la pantalla gegant HD. Els premis són els següents: el primer classificat tindrà un trofeu, dues entrades pel Gamper i l’oportunitat de participació al Torneig de Penyes Futbol Games. El segon classificat s’endurà un trofeu i dues invitacions per al museu del F.C Barcelona i el tercer, un trofeu i un pack de material de la Penya Barcelonista de Navàs. Les inscripcions es duran a terme al local de la penya i el preu per socis serà de 5€ i per no socis de 8.

Per la Fira de Primavera de Navàs l’estand de la penya estarà situat davant del local del Passeig Ramon Vall, 17. Es vendran llumenetes pel sorteig d’una samarreta oficial del Barça i hi haurà una exposició de fotos de les activitats que s’han realitzat durant la temporada. També es presentarà el logo dels 40 anys dissenyat per l’il·lustrador local i col·laborador de l’entitat, Jaume Gubianas.

Compartir:

Darrera actualització: 10/04/2018 07:48 Total visites: 1470