Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Penya Barcelonista premia els millors dibuixos

imatge

Aquest dissabte, a la mitja part del Barça-Madrid s'ha fet l'entrega dels premis del Primer Concurs de Dibuix Infantil de la Penya Barcelonista de Navàs. Davant de 90 persones que han assistit al local social de l'entitat a presenciar el partit, els guanyadors dels més de 160 dibuixos rebuts han estat obsequiats en mà de la regidora Sara Cortina i del president de la penya Bernat Vidal amb un diploma personalitzat, un carnet de soci de l'entitat, una bufanda, una pilota firmada per tots els jugadors, entrades pel Barça de bàsquet i un calendari 2017 personalitzat amb els seus dibuixos.

Els guanyadors de la primera edició del concurs de dibuix de la Penya Barceonista de Navàs han estat els següents:
1r premi CatA (4t a 6è) Arnau Pujols Frank, 2n premi CatA: Berta Fusté Bosch, 3r premi CatA: Enric Xifré Bascuas, Menció CatA: Jana Melero Vidal
1r premi CatB (1r a 3r): Clàudia Serra Camprubí, 2n premi CatB: Oriol Gallardo Guals, 3r premi CatB: Manel Silvestre Matamala , MencióCatB: Abril Pajerols Latre, Menció CatB: Martí Boixader Noguera.
Des de la junta de la Penya Barcelonista de Navàs, estan convençuts que l'èxit de la primera edició, assentarà un precedent que perdurarà i creixerà amb el temps. Així com també volen agrair de forma molt especial la col·laboració de les escoles Sant Jordi i Sant Josep en el foment de la participació entre els seus alumnes.

Compartir:

Darrera actualització: 05/12/2016 07:59 Total visites: 2603