Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La rehabilitació de l’antic escorxador a tocar

imatge

Durant les darreres setmanes s’estan executant els darrers tràmits per a fer possible l’inici de les obres per la rehabilitació de l’antic escorxador de Navàs.

La rehabilitació està dividida en dues grans actuacions, per una banda les obres finançades pels ajuts FEDER a través del consell comarcal, que estan en fase de licitació, que acaba el 22 de gener de 2019, i es pot consultar al perfil del contractant del Consell Comarcal del Bages. Aquesta actuació és el cos central  i l’ala dreta de l’edifici on s’hi ubicarà un centre enoturístic.

Per altra banda, l’ala esquerra també vol iniciar breument les obres de rehabilitació, per convertir-se en un espai de suport a l’equipament turístic i per encabir altres activitats del poble. El projecte d’execució es troba en fase de redacció i les obres es preveuen inicar a finals d’aquest primer trimestre del 2019. Aquesta inversió es finançarà principalment amb fons provinents de subvencions obtingudes de la Diputació de Barcelona.

Així, la recuperació d’aquest emblemàtic espai ja està a tocar, després d’un llarg procés burocràtic de la subvenció FEDER i compliment de tots els tràmits legals.

 

 

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/cap.do?keyword=Consell+Comarcal+del+Bages&reqCode=viewDetail&idCap=1087803

 

 

Compartir:

Darrera actualització: 23/01/2019 09:39 Total visites: 372