Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’alcalde condemna la detenció d’un navassenc per la crema de fotos del Rei

imatge

Aquest matí s’ha conegut la detenció del veí i treballador de l’Ajuntament de Navàs Jordi Almiñana per la crema de fotos del Rei.

L’alcalde Jaume Casals ha fet aquest migdia una declaració institucional en nom del govern de Navàs, on ha destacat que és impermissible que es privi de llibertat ni un sol minut a qualsevol persona per expressar les seves opinions polítiques sigui quina sigui la seva forma d’expressió sempre que es faci de forma pacífica.
L’alcalde ha remarcat que el funcionament de les administracions públiques locals s’està veient afectat darrerament en masses ocasions ja sigui per les decisions polítiques del consistori com per exemple les de mantenir les banderes estelades o no hissar les banderes espanyoles, o les de treballar en dies que l’estat espanyol marca com a festius però que són celebracions en les que els ciutadans dels municipis catalans no se senten concernits, ja sigui perquè veïns i veïnes de la població formen parts de moviments que rebutgen frontalment institucions imposades, arcaiques i antidemocràtiques com la Monarquia i expressen lliurement els seus posicionaments polítics.
L’alcalde ha advertit que els Ajuntaments no defalliran en la lluita perquè aquest País pugui exercir de forma clara la seva voluntat d’alliberar-se d’un Estat Espanyol que es mostra cada vegada més intolerant i repressiu i ha remarcat que les administracions públiques d’aquest País no poden permetre perdre ni un minut més en el xantatge permanent de l’Estat Espanyol.
Ha demanat també claredat al govern de la Generalitat de Catalunya, insistint que els Ajuntaments necessiten el seu recolzament per reforçar les administracions públiques locals i protegir-les de l’embat de l’Estat Espanyol i les seves pràctiques.
Finalment el primer tinent d’alcalde, Josep Casafont, ha anunciat una mobilització avui a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament de suport als detinguts.

Compartir:

Darrera actualització: 12/12/2016 13:56 Total visites: 2298