Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’alcalde de l'Ajuntament de Navàs ha rebut la visita de l'alumnat de la cooperativa TRÈVOLS’08 del projecte d'emprenedoria del Col·legi Sant Josep

imatge

Ahir 15 de gener de 2019, a les 11:40 h del matí, els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Josep de Navàs van presentar el seu projecte d’emprenedoria a l’Ajuntament en una trobada amb l’Alcalde Jaume Casals i la tècnica de l’àrea Mireia Chavarria.

Els alumnes treballen en un projecte de creació d’una cooperativa on elaboraran productes artesanals fets a mà. Seguint les pautes de la seva tutora Ester Pérez i de la mestra Olga Casimiro, els divuit alumnes que formen la cooperativa encapçalats pel seu Equip Directiu van explicar tot el procés de constitució i tallers que han fet fins ara. L’Alcalde hi va participar activament fent preguntes sobre el desenvolupament del projecte i també donant algunes pautes i consells.

Segons han explicat els nens i nenes, en aquests moments ja han fet el taller de cooperativa, el taller de logos, i ja tenen alguns prototips dissenyats però estan en fase de polir-los una mica.

L’Alcalde i la tècnica els van mostrar tot el seu suport, oferint la seva ajuda en tot allò que creguin convenient i animant-los a continuar treballant i aprenent d’aquest projecte.

Aprofitant la visita a l’Ajuntament, els alumnes van entrar al registre una instància per tal de donar-se d’alta i sol·licitar el seu CIF. Una vegada acabada la visita, l’Alcalde els va lliurar el seu número de CIF per tal que puguin iniciar la seva activitat empresarial.

Si voleu tenir més detalls de tot el que s’està fent podeu visitar el blog de la cooperativa:

https://cooperativa2018.blogspot.com/

Compartir:

Darrera actualització: 16/01/2019 12:24 Total visites: 378